Containerverhuur Heemskerk

Afvalcontainer huren in Heemskerk

In Heemskerk en omstreken hebben wij al een goede reputatie opgebouwd als het gaat om afval inzamelen. Wij leveren voor elk soort afval een container! Sloop, bouw, renovatie of tuinwerken? Even een bakkie bestellen. Adrichem containers heeft voor u de juiste container(s).  Voor het afvoeren van grofvuil, tuinafval, bouwafval, grond, tegels, hout of puin hebben wij diverse containers in de verhuur. Staat uw afvalsoort er niet tussen? Bel gerust voor meer informatie!
Wij hebben meerdere vestigingen in de IJmond, zodoende kunnen wij snel inspringen op uw wensen. Wij leveren niet alleen in Kennemerland maar bieden containerservice in heel Nederland.

Van ondergrondse container tot big bag

Ons assortiment bestaat uit afzetcontainers van 3 kuub t/m 40 kuub, slibcontainers, 1 kuub big bag, bovengrondse containers, ondergrondse containers, opslagcontainers en rolcontainers.
Naast containerverhuur leveren wij ook knijperauto’s (autolaadkraan) met chauffeur om uw afval op locatie af te voeren en veegmachines om uw terrein schoon te vegen.
Wilt u liever een vaste container voor bedrijfsafval, glas of oud papier/karton? Dan is een ondergrondse container of een rolcontainer een goede optie, informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Container nodig? Bel Adrichem! 

Ook voor het afvoeren van asbest, autolaadkraan-transport en machinaal vegen.
 
Website: Blitskikker