Adrichem » Informatie
Adrichem Transport is een familiebedrijf waarin de derde generatie met succes de leiding voert. De eerste generatie ( J.G. Adrichem) is ongeveer 55 jaar geleden begonnen als melkrijder. Hij haalde melk op bij de boeren en leverde dit af bij de Melkfabriek. Naast de Melkfabriek stond een Papierfabriek (Crown van Gelder), dus de stap van melkfabriek naar papierfabriek was toen zo gemaakt. Vanaf die tijd (ongeveer 1950) is Adrichem Transport ook een papiervervoerder in hart en nieren. In 1968 is Adrichem Transport begonnen met het ophalen en inzamelen van afval.

In december 2021 is Adrichem Transport overgenomen door REMONDIS Nederland. Directeur John Adrichem heeft in REMONDIS een partner gevonden die de dienstverlening verder uit kan bouwen en waarbij de persoonlijke aanpak, die u van Adrichem Transport gewend bent, gewaarborgd blijft. Daarnaast kunnen wij onze klanten nog beter bedienen doordat we met Remondis een nog grotere dienstverlening kunnen aanbieden zoals bijvoorbeeld de opslag en afvoer van gevaarlijk afval maar ook PMD, en GFT.
 
Over Remondis
REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. REMONDIS is 100% dochter van de RETHMANN Groep. Het familiebedrijf is in Nederland actief onder de namen REMONDIS, Rhenus, Saria en Transdev waaronder ook bijv. Connexxion valt. Ondanks het feit dat REMONDIS in meer dan 35 landen actief is, heeft REMONDIS een grote regionale betrokkenheid. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op de dienstverlening van de REMONDIS Groep. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. Kijkt u voor meer informatie op www.remondis.nl.
 
Website: Blitskikker