Container huren in Castricum

Afvalcontainers Castricum

Op zoek naar containerverhuur in Castricum? Bij Adrichem containers bent u aan het juiste adres. Gaat u verbouwen, in de tuin aan de gang of eens lekker opruimen, dan kan een container het werk verlichten. Geen gesjouw  en een rit naar de vuilstort, gewoon voor de deur in de container gooien.
Wij leveren voor elk soort afval een container. Heeft u grofvuil, puin, of grond en wilt u het laten ophalen? Informeer eens naar de mogelijkheden van de knijperauto, deze haalt het zo bij u op.
We hebben meerdere containers ( 3m3, 6m3, 9m3 en 10m3 gesloten) in de verhuur die op een normale parkeerplaats passen. Uiteraard leveren wij ook grotere containers van 15m3 tot 40m3. Ook zijn er tal van mogelijkheden om uw afval op vaste dagen op te halen d.m.v. rolcontainers of ondergrondse containers.

Containerservice van A tot Z

Vanuit ons hoofdkantoor in Beverwijk regelen wij alles wat met afval te maken heeft. U kunt bij ons terecht om afval te brengen maar ook om een big bag op te halen. Wanneer u de container met spoed nodig heeft staan wij uiteraard voor u klaar. Doordat wij meerdere vestigingen in de IJmond hebben kunnen wij snel leveren in Castricum en uiteraard heel Kennemerland. Wij bieden een landelijke service voor al uw afvalproblemen. Van een big bag tot opslagcontainers en van rolcontainers tot een ondergrondse container.

Bakkie bestellen, even Adrichem bellen! 

Ook voor autolaadkraan-transport, het afvoeren van asbest en machinaal vegen.
 
Website: Blitskikker